ФОРМА ЗАПИСУ НА ПРИЙОМ

Обов'язково заповніть всі поля нижче:






 
 

ФОРМА ДЛЯ ЗАПИТАНЬ

Обов'язково заповніть всі поля нижче:





 
 
Прайс

Іспанія

Важливо знати: Найдоступніший варіант отримання посвідки на тимчасове проживання в Іспанії - інвестування в її економіку. Іспанія видає візу на один рік іноземцям які є інвесторами, підприємцями, висококваліфікованими професіоналами, дослідниками, відокремленими підрозділами тієї ж компанії або групи компаній Іспанії з причин економічного інтересу, з можливістю її подальшого продовження терміном на два роки.

Отримання посвідки на тимчасове проживання шляхом інвестування в нерухомість Іспанії.

Перелік документів буде залежати від типу інвестицій, але в цілому такі документи і заходи повинні бути отримані та зроблені:

  1. Отримання іноземного ідентифікаційного номеру (або NIE), для цього необхідна повна копія паспорту, а також письмове пояснення причини отримання NIE, посвідчене нотаріусом.

  2. Генеральна довіреність (якщо клієнт не буде присутній в Іспанії, щоб провести всі потрібні процедури);

  3. Відкриття банківського рахунку;

  4. Призначення законного представника у цілях оподаткування (зазвичай призначають першого директора компанії)

В'їзд та віза буде надана в Іспанії, з причин економічного інтересу для іноземців, які є:

Інвесторами;

Підприємцями;

Висококваліфікованими професіоналами;

Дослідниками;

Відокремленими підрозділами тієї ж компанії або групи компаній.

Інвестори.

Початкові необхідні інвестиції повинні дорівнювати або перевищувати:

а) 2000000 євро за сплату іспанського державного боргу;

б) 1000000 євро в акції іспанських компаній;

в) 1000000 євро на банківські депозити в іспанські фінансові інститути;

г) 500000 євро в нерухомість Іспанії, звільненої від застав та обтяжень більшої ніж на саму суму нерухомості.

Інвестиція, яка перевищує зазначену суму, може бути предметом застави і / або обтяження.

е) Розробка бізнес-проекту, що містить загальний інтерес, виконуючи при цьому хоча б одну з таких умов:

  • створення робочих місць;

  • інвестиції з відповідним соціально-економічним впливом;

  • вклад у наукові інновації та / або технології.

Віза на проживання для інвесторів буде дійсна протягом одного року. Іноземні інвестори, які забажають залишитися в Іспанії більш ніж на рік має право отримати посвідку на проживання (autorización де Residencia) для інвесторів терміном на два роки.

Для отримання двох-річної посвідки на проживання необхідно:

  • подати заяву протягом 90 днів після закінчення терміну дії візи;

  • з'їздити до Іспанії, принаймні один раз протягом терміну, передбаченого для дозволу на проживання;

  • надати докази того, що інвестиція залишалася рівною або була збільшена (завжди більше запитаної суми);

  • виконати всі вимоги податкового і соціального забезпечення протягом періоду дозволу на проживання.

Документи, необхідні для оформлення посвідки на тимчасове проживання в Іспанії.

Для початку Вам необхідно буде оформити візу і надати наступні документи:

  1. Заяву;

  2. Закордонний паспорт (оригінал і завірена нотаріусом копія);

  3. 3 фото на документи;

  4. Документи, які підтверджують Ваш фінансовий стан, достатній для проживання в Іспанії;

  5. Довідка з органів внутрішніх справ про несудимість;

  6. Довідка з медичного закладу про відсутність небезпечних для громадського здоров'я захворювань;

  7. Медична страховка, чинна на території Іспанії.

Всі документи Ви повинні надати в двох примірниках - на Вашій рідній мові і на іспанській.

Оформлення посвідки на тимчасове проживання в Іспанії складається з таких етапів:

  1. Подача заявки і документів в Консульство Іспанії, яке після перевірки цих документів передає їх в Іспанію для остаточного розгляду.

  2. Остаточне рішення з оформлення виду на проживання в Іспанії приймає Відомство у справах іноземців (за місцем передбачуваного проживання в Іспанії).

  3. Відомством у справах іноземців повідомляє Консульству про результати рішення, а то, в свою чергу, повідомляє заявника.

  4. Заявник повинен з'явитися в Консульство і отримати візу типу D на в'їзд в Іспанію.

  5. З'явившись в Іспанію, заявник зобов'язаний звернутися в Комісаріат за місцем проживання, щоб завершити процес оформлення виду на проживання (отримати резидентську картку, проставити відбитки пальців і т.п.).

Весь процес по оформленню дозволу на проживання може зайняти приблизно 6 місяців.


Адреса: 01001, м. Київ, вул. Софіївська, буд. 17, оф. 1.
Тел. (044) 362-50-42 (41);
Факс:  (044) 279-79-07;
Сайт: www.utsgroup.com.ua 
Написати: 
yurtransservice@mail.ru 
Дату та час зустрічі потрібно обговорювати заздалегідь. 

 
 
Менеджер онлайн
(Пн-Пт 9:00-18:00)
моб. 044-362-50-42
факс. 044-279-79-07
вул. Софiївська 17, оф. 1

Пн-Пт 9:00-18:00

Зустрічі з 18:00 - 20:00 та у суботу проводяться за попереднім записом